NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Divorţ urât într-o familie de medici. Fetița care trebuie alăptată, lăsată tatălui sirian

„Fetiţa trebuie alăptată în aceste momente, şi eu nu am văzut-o de două luni“, ne-a spus disperată dr. Anca Maria Wassouf. „Copilul este la mine deoarece stă în condiţii mai bune“, se apără Michael Wassouf.

 

  

Legislaţia din România în ceea ce priveşte copiii în cazul divorţului părinţilor pare să aibă carenţe grave. Mama unui copil din Iaşi, medic la Spitalul „Sfânta Maria“, susţine că nu este lăsată de către soţul cu care se află în divorţ să îşi vadă fetiţa în vârstă de numai un an. Medicul Anca Maria Wassouf nu şi-a mai văzut fetiţa, chiar dacă era în perioada de alăptare. Soţul, medicul stomatolog Michael Christian Wassouf, locuieşte în casa părinţilor, în spatele Mitropoliei.

Femeia spune că a început un adevărat război cu soţul ei în momentul în care părinţii soţului ei au pus la cale să facă totul pentru ca fetiţa să rămână în familia de origine siriană, Wassouf.

„Mă cunosc cu Michael Wassouf de şase ani, iar de trei suntem căsătoriţi. Părinţii lui au mulţi bani şi influenţă, dar şi eu am familie. După căsătoria cu el, ne-am mutat în casa prăinţilor lui. În urmă cu un an şi o lună am născut fetiţa, iar de atunci au început problemele. Soţul meu a devenit foarte agresiv, ne-am certat de multe ori, şi m-a lovit, am chemat şi poliţia. Pe la sfârşitul anului trecut, prin noiembrie, am aflat de un plan al familiei în care intrasem: să ne planificăun un concediu în Siria, iar acolo să îmi facă copilul dispărut. După ce i-am spus asta, soţul meu nu a reacţionat aşa că am intentat divorţ. Într-o zi, când mă întorceam de la serviciu, nu m-a mai lăsat să intru în casă, nici în curte, însă copilul a rămas la el. Copilul trebuie alăptat în aceste momente, iar el iese seara cu cunoştinţele la băut. Cui lasă acest copil în grijă? Nu mi-am văzut fetiţa de două luni de zile. I-am intentat multe procese însă el le câştigă pe toate, are multe relaţii. Ultimul proces cu el pe care l-am pierdut a fost pentru custodia copilului, până la definitivarea procesului de divorţ. A câştigat, deşi copilul are nevoie de mine. Pur şi simplu nu mă lasă să îl văd“, a spus femeia frângându-şi mâinile.

Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Chioșcul din incinta Colegiului Sadoveanu rămâne închis. Directoarea asteaptă aviz de la Minister

Irina Gherasim

Un tanar din Iasi ii cauta pe cei care l-au abandonat. Viata lui a fost un cosmar. Acum vrea doar sa-si priveasca in ochi parintii

Redacția

Decizie riscantă: Strada Eugen Stamate ar urma să deservească traficul rutier. Cum comentați?

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site