NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

IPS Teofan a sfințit Centrul Social de Tineret din incinta Bisericii Brătești

Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a sfințit duminică, 18 august, Centrul Social de Tineret, cu Hramul Sfântului Ierarh Nicolae, din Brătești.

La eveniment a participat și protopopul Pavel Postolachi, alături de un sobor de preoți.  Părintele Ciprian Hapliuc, parohul bisericii cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului”, în incinta căreia este construit Centrul Social de Tineret, sub a cărui coordonare s-au desfășurat lucrările, a adresat un cuvânt de mulțumire și binecuvântare, tuturor celor care s-au implicat în construcția acestui centru. S-au acordat diplome oficialităților locale și unor persoane care s-au implicat în realizarea obiectivului. Biserica ,,Adormirea Maicii Domnului” din satul Brătești a fost ridicată în secolul al XVIII-lea , de familia boierilor Cantacuzino.

Tot duminică, 18 august, s-a dat startul celei de a V-a ediții a ”Taberei de la Brătești”, la care au participat 80 de tineri și voluntari Tema din acest an a evenimentului a fost: ”Sfânta Liturghie-dar spiritual și împlinire a omului”  și a fost organizată de ATOR Brătești și Pașcani.

 

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Peste 5.000 de persoane din Iași se apropie de 100 de ani. Femeile depășesc numărul bărbaților

Redacția

Şomajul în continuă scădere la nivelul judeţului Iaşi

Ema Roman

Câine căzut într-un canal din Pașcani, salvat de pompieri

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site