RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Disperare pentru locuitorii blocului ITP. O femeie și-a făcut în apartament un adevărat tomberon

Locatarii blocului ITP Pașcani au făcut mai multe sesizări autorităților locale cu privire la faptul că o vecină adună și depozitează gunoaie în locuință. Veronica Roșu, de 58 ani, locatar la locuința nr. 16 a blocului, are obiceiul să consume alcool și de fiecare dată își strânge în casă fel și fel de lucruri de la tomberoane, de pe străzi, pentru a le ține în cameră.

„Pot spune că acolo este un adevărat focar de infecție. Ce găsești într-un tomberon de gunoi, cam aceleași lucruri le găsești și în camera sa. Am cerut autorităților să intervină pentru a face ceva pentru că pur și simplu nu poți să mai suporți mirosul. Ne-au spus că nu pot  face nimic atâta timp cât nu au acceptul propietarului. Sper să se rezolve cumva situația”, a spus un vecin din zonă.

Potrivit locatarilor în locuință nu se mai cunoaște nici mobila din cauza gunoiului depus. Mai mult decât atât, femeia mai obișnuiește să aducă și necunoscuți cu care întreține relații. Urmează ca autoritățile locale să găsească o soluție în acest sens, mai ales că locatarii sunt tot mai revoltați pe femeie.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mai puțin de jumătate dintre părinții care lucrează în alte țări pot veni să îşi petreacă concediul cu copiii lor rămași în România

Redacția

BZI:Pascaneni tepuiti de nepotul protopopului Postolache

Redacția

Alți oameni revoltați. Cetățeni de pe strada Amurgului: ”Ne îmbolnăvim de la praful pe care îl înghițim zilnic”

Răzvan Grecu
Încarcă...