NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Disperare pentru locuitorii blocului ITP. O femeie și-a făcut în apartament un adevărat tomberon

Locatarii blocului ITP Pașcani au făcut mai multe sesizări autorităților locale cu privire la faptul că o vecină adună și depozitează gunoaie în locuință. Veronica Roșu, de 58 ani, locatar la locuința nr. 16 a blocului, are obiceiul să consume alcool și de fiecare dată își strânge în casă fel și fel de lucruri de la tomberoane, de pe străzi, pentru a le ține în cameră.

„Pot spune că acolo este un adevărat focar de infecție. Ce găsești într-un tomberon de gunoi, cam aceleași lucruri le găsești și în camera sa. Am cerut autorităților să intervină pentru a face ceva pentru că pur și simplu nu poți să mai suporți mirosul. Ne-au spus că nu pot  face nimic atâta timp cât nu au acceptul propietarului. Sper să se rezolve cumva situația”, a spus un vecin din zonă.

Advertisements

Potrivit locatarilor în locuință nu se mai cunoaște nici mobila din cauza gunoiului depus. Mai mult decât atât, femeia mai obișnuiește să aducă și necunoscuți cu care întreține relații. Urmează ca autoritățile locale să găsească o soluție în acest sens, mai ales că locatarii sunt tot mai revoltați pe femeie.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Măsuri de prevenire a incendiilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la lăcașurile de cult

Redacția

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va sfinți Biserica din Rediu, comuna Ruginoasa

Oana Cordoneanu

Consumul de alcool în mediul rural: bătuți, autoaccidentați sau căzuți de la același nivel

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site