NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Din premiul de 2,5 milioane de dolari de la US Open, Emma Răducanu vrea să-și cumpere un obiect de 150 de euro

Emma Răducanu tocmai a câștigat 2,5 milioane de dolari, dar campioana de la US Open își dorește să facă o primă achiziție foarte modestă în comparație cu suma intrată în contul ei.

Tot ce își dorește Emma este o pereche de căști noi. Mai exact, ea vrea să-și cumpere niște Apple AirPods, care costă în jur de 15 de euro.

În timpul unui interviu acordat pentru ESPN după victoria nesperată de la US Open, Emma Raducanu a spus că și-a pierdut căștile pe care le avea în urmă cu trei săptămâni și că este disperată fără ele, iar acum are ocazia să le înlocuiască, relatează The Independent.

Mai în glumă, mai în serios, Emma a spus în timpul interviului că gândul ei înaintea marei finale a fost: „Dacă câștigi acest meci îți poți cumpăra o pereche nouă de AirPods”. Acum, asta a devenit o glumă în echipa ei.

  

Înainte de a deveni campioana de la US Open, în toată cariera ei Emma a câștigat 303.376 de dolari. După meciul de sâmbătă a încasat 2,5 milioane de dolari. „Acesta este începutul unei povești fabuloase”, a declarat pentru The Guardian Mark Borkowski,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

VIDEO&FOTO. Un jucător de tenis de masă fără mâini uimește audiența la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. „Nimic nu este imposibil”

Redacția

O lună până la Cros pentru școli Pașcani! Înscriere alergători, strângere donații

Redacția

O tânără canotoare din Mogoșești-Siret va purta drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site