NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Din categoria promisiunilor neonorate de administraţia locală: Reabilitarea căminului cultural din Lunca Paşcani

Investiţia la Căminul Cultural din suburbia Lunca Paşcani, bate pasul pe loc. Unul dintre cele mai importante obiective din municipiu, este abandonat de autorităţile locale, care se apără spunând că au predat amplasamentul către cei de la Compania Naţională pentru Investiţii.

 

  

 

După vizita în teren a primarului Pantazi, alături de responabilii de lucrare, în luna aprilie a acestui an, erau promisiuni că investiţia va fi reluată „în cel mai scurt timp”La acel moment, primarul declara că lucrările au fost sistate din cauza faptului că lista de cantităţi care a fost prezentată în oferta proiectului nu s-a încadrat în indicatorii financiari. 

Deocamdată, nimic. La acest obiectiv, lucrările sunt sistate, iar șansele ca ele să fie reluate, în perioada următoare, sunt mici. 

În orice caz, termenul final al lucrărilor nu este cunoscut, astfel încât ceea ce se anunța o mare investiție pentru luncaşi rămâne doar o promisiune.  

 

 

Advertisements

Related posts

Marcel Vela anunţă că cei care nu poartă mască vor fi amendaţi. Ce spune ministrul despre cuantumul amenzilor

Redacția

Primarul a dosit, un an, cererea unui transportator, după care a pasat responsabilitatea soluţionării, către Consiliul Local

Marius Parteni

Școlile din Pașcani au datorii de 300.000 lei. Șefii Primăriei cheamă directorii la discuții

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site