RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Dezvoltare personală prin excursii şi experienţe în Tabăra Internaţională de la Heleşteni!

Timp de şase zile, Comuna Heleşteni a fost gazda unui eveniment important pentru tineri. Este vorba despre Tabăra Internaţională de artă naivă şi meşteşuguri populare tradiţionale.

Evenimentul care se află la a doua ediţie şi urmăreşte realizarea unui schimb de experienţă între tinerii din Heleşteni şi cei din Raionul Străşeni, Republica Moldova.

  

Tabăra s-a desfăşurat la Centrul de zi din localitate şi  a fost o reală încântare pentru tineri. Ei au învăţat lucruri noi şi au legat prietenii. Edilul local din Heleşteni promite că va continua să organizeze tabăra şi în anii care urmează.

“Astăzi în comuna Heleşteni s-a încheiat Tabăra Internaţională unde au participat copii atât din comuna Heleşteni cât şi din Republica Moldova, Raionul Străşeni. Deja suntem la a doua ediţie a acestei tabere, unde participanţii s-au împrietenit, au fost în excursie, au pictat, au meşteşugărit. Sperăm să ducem această tradiţie în continuare, să fie de bun augur pentru toţi participanţii”, a declarat Constantin Hîra, edilul local al comunei Heleşteni.

Organizatori sunt Primăria Comunei Heleşteni şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tardiţionale Iaşi. 

Related posts

Gest nobil post-mortem. Bursă oferită de familia unei studente care a murit în Spania

Redacția

Preselecție pentru noi membri în Ansamblul de Dansuri Populare “Dumbrăvița”

Oana Cordoneanu

Iașul este cel mai tânăr județ din România

Redacția
Încarcă...