RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Desene pe asfalt, întreceri pe role, pe bicicletă sau pe trotinete- Acesta este programul propus de Asociația ”ȘANSA 2010” pentru acest weekend în municipiul Pașcani

Un weekend tonic pentru toate categoriile de vârstă recomandă Asociația ”ȘANSA 2010”, la solicitarea, cu sprijinul și finanțarea Primăriei Municipiului Pașcani și în parteneriat cu Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani, cu ocazia Săptămânii Mobilității Europene. Astfel, organizația vă invită sâmbătă, 20 septembrie 2014, între orele 10.00-14.00, să luați parte la activitățile care susțin scopul campaniei ”Săptămâna Mobilității Europene: mișcare și distracție!”

 În intervalul 10:00-10:30, copiii care au între minim 3 și maxim 16 ani sunt așteptați în fața Casei de Cultură pentru a se înscrie în cadrul Concursului de desene pe asfalt, care va avea loc pe echipe și categorii de vârstă, între orele 11.00-12.00. Toți participanții vor fi premiați!

  

Deasemenea, persoane de toate vârstele sunt așteptate între orele 10.00-14.00 să se distreze și să facă mișcare alături de noi cu biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, longboard-uri, waveboard-uri, joculețe și tenis de masă.

Săptămâna Mobilității Europene (www.mobilityweek.eu) este o campanie anuală care are în vizor mobilitatea urbană, scopul ei din acest an fiind acela de a găsi, măcar pentru o zi, alternative ale transportului cu mașina proprie și de a arăta importanța îmbunătățirii infrastructurii pentru cetățenii care aleg mersul pe jos, pe bicicletă sau transportul în comun.

Asociaţia „ŞANSA 2010” urmăreşte în general dezvoltarea copiilor şi tinerilor prin intermediul artei şi a unor preocupări sănătoase, iar cu ocazia acestui eveniment dorim să promovăm în plus ideea de mișcare, în special în rândul copiilor și tinerilor , dar și  a persoanelor de orice vârstă.

Arta, jocul, mişcarea în aer liber, ne ajută să ne dezvoltăm armonios, stimulează creativitatea și comunicarea, ajută în definirea propriei personalităţi şi sunt preocupări constructive pentru petrecerea timpului liber, în detrimentul mijloacelor moderne fixe, care nu fac decât să ofere o experienţă statică sau virtuală de viaţă, nu şi una reală, din care avem ceva de învăţat.

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

 

Related posts

De ce e bine să ai conturi la mai multe case de pariuri?

Redacția

Cum eficientizăm managementul personalului cu un software resurse umane?

Redacția

Yahoo Messenger dispare după 20 de ani! Populara aplicație de chat va fi închisă pe 17 iulie 2018

Redacția
Încarcă...