NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Deputat PMP Petru Movilă: „Autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș, batjocura Guvernului Dăncilă”

 

Guvernul PSD-ALDE este un guvern criminal în ceea ce priveşte autostrada Ungheni – Iaşi – Tg Mureş. Membrii Cabinetului au minţit şi au batjocorit ieşenii şi moldovenii, afirmând mereu că autostrada Ungheni – Iaşi – Tg Mureş este un proiect prioritar pentru Guvern.

 

Realitatea arată altfel: Executivul nu are nici măcar documentaţia pentru acest proiect şi, mai ales, nu a depus nici o cerere de finanţare la Comisia Europeană.

Acest lucru a fost devoalat chiar de către PSD-ista Corina Creţu, comisar european pentru Dezvoltare Regională, ca urmare a nenumăratelor demersuri pe care le-am făcut pentru susţinerea acestui proiect.

Solicit de urgenţă premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Lucian Şova să transmită Comisiei Europene cât mai repede posibil solicitare de finanţare pentru proiectul autostrăzii şi în paralel să demareze procedurile legale pentru realizarea studiilor necesare proiectului autostrăzii.

Dacă până la 1 decembrie 2018 nu vom avea confirmarea că aceste demersuri au fost puse în practică, voi invita toţi parlamentarii de Iaşi, primarul municipiului Iaşi, consilierii locali, preşedintele CJ Iaşi şi consilierii judeţeni, indiferent de culoarea lor politică, la un protest la Cabinetul Prim – Ministrului şi la Cabinetul Ministrului Transporturilor. Din păcate, despre demisie sau demitere nu poate fi vorba, deoarece voturile opoziţiei nu sunt suficiente ca să trimită acest guvern incompetent acasă.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Cazierele judiciare nu se vor emite timp de trei zile

Redacția

Comunicat de presă: Doamnele din PP-DD au declarat război indiferenței

Redacția

„Lumină și dar” pentru copiii din familii defavorizate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site