NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Debranșări doar până la 1 septembrie. Facilități la plata debitelor pentru clienții RAGCL

Clienții RAGCL care doresc să renunțe la serviciile furnizate de regia locală se mai pot debranșa doar până la data de 1 septembie.

După această dată nu mai sunt acceptate debranșări sau modificări la instalațiile de încălzire și apă caldă.

„Începând cu 01.09.2013 nu mai sunt acceptate debranșări sau modificări la instalațiile de încălzire și apă caldă. RAGCL Pașcani va proceda la încărcarea și verificarea instalațiilor interioare din blocurile alimentate  la sistemul centralizat de încălzire, în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Rugăm locatarii care au intervenit la instalațiile interioare, să finalizeze lucrările până la această dată”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către conducerea RAGCL.

Pentru sesizarea eventualelor defecte sau pentru rezolvarea unor probleme cu instalațiile proprii de încălzire, vă puteți adresa la dispecerat telefonic la numerele 0232/76.10.92 sau 0760.788.360. De asemenea, pentru clienții care înregistrează debite la serviciile furnizate de regia locală este bine să știți că în intervalul 22 iulie – 30 septembrie 2013 toți cei care își achită restanțele vor fi scutiți de la plata penalităților. Facilitatea se aplică numai abonaților pentru care nu s-a emis hotărâre judecătorească de recuperare a debitelor restante.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Palatul Cantacuzino, o clădire de o valoare istorică inestimabilă, a ajuns o simplă ruină

Redacția

Candidații pentru Consiliile de Administrație care au trecut de ultimul concurs. Vezi cine sunt

Marius Parteni

Ce măsuri trebuie aplicate de primarii din județ pentru evitarea situaţiilor de urgenţă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site