RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

De ziua sa un parlamentar pășcănean va primi o delegație din străinătate în postura de reprezentant al conducerii statului

Senatorul PSD Florin Constantinescu împlinește astăzi vârsta de 57 de ani. De ziua de naștere parlamentarul pășcănean, vicepreședinte al Senatului, va sta în fruntea unei comisii care se va întâlni cu o delegație din Republica Kazahstan. Temele principale ale discuţiilor vor fi consolidarea relaţiilor bilaterale parlamentare dintre cele două state, cât şi din domeniul economic.

 

 Din delegație vor face parte Akham Bizanov, Vicepreşedintele Senatului Republicii Kazahstan, Baktybai Shelpakov, preşedintele Comisiei pentru buget şi finanţe din cadrul Senatului Republicii Kazahstan, Excelenţa Sa, Talgat Kaliyev, ambasadorul Republicii Kazahstan la Bucureşti.

  

 Florin Constantinescu s-a născut la data de 24 aprilie 1956 în satul Crivești, comuna Vânători. Este căsătorit, are doi copii, care l-a rândul lor i-au dăruit până în prezent câte un nepot.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

AUR a votat împotriva eliminării pensiilor speciale pentru baronii locali, alături de PSD și UDMR. AUR susține că „senatorul nostru nu a înțeles bine întrebarea”

Redacția

Klaus Iohannis a aprobat urmărirea penală a fostului ministru Vlad Grigorescu

Redacția

Vineri dimineață la ora 7:00 începe oficial campania electorală

Redacția
Încarcă...