NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Poliția și DSV au grijă de ceea ce puneți pe mese de Florii și Sărbătorile Pascale

Poliția ieșeană alături de angajați de la DSV organizează în perioada 22 aprilie – 6 mai, mai multe acțiuni pentru asigurarea securităţii alimentare a populaţiei.

De asemenea se au în vedere prevenirea şi combaterea furturilor de animale, prevenirea şi combaterea braconajului piscicol în perioada de prohibiţie şi asigurarea unui climat social şi economic oportun pentru desfăşurarea în bune condiţii a Sărbătorilor Pascale pe raza judeţului Iaşi.

 Poliţiştii din cadrul S.I.F. participă alături de reprezentanţi D.S.V.S.A. Iaşi, la activităţile de control la obiectivele economice ce procesează carne/peşte şi la verificarea   legalităţii activităţii comercianţilor de produse şi subproduse de origine animală/peşte. Vom acorda sprijin specialiştilor în activităţile de recoltare a probelor de carne/peşte, de la unităţile comerciale de profil, în scopul prevenirii vânzării de produse prin substituire de specie sau improprii consumului uman.

 

Se vor efectua acţiuni în pieţele, târgurile şi oboarele de pe raza întregului judeţ, pentru verificarea legalităţii comercializării de animale, produse de origine animală, peşte şi subproduse de peşte.

Vor fi organizate acţiuni punctuale în traficul rutier, ocazie cu care se va urmări legalitatea transportului de animale şi produse de origine animală, peşte şi subproduse de peşte.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 a avut loc în această dimineaţă în judeţul Vrancea

Redacția

Tot mai multe incendii în gospodării şi pe câmpuri

Ema Roman

Anchetă socială pentru a ajuta o mamă cu doi copii din Gâștești, care a venit în audiență la Primărie

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site