NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

De pe străzile din Pașcani: scandaluri, consum de alcool și urinat pe stradă

 În ultima perioadă numărul de cetățeni depistați de către oamenii legii în timp ce consumau alcool, făceau scandal sau chiar se urinau pe spațiul public a crescut îngrijorător de mult. Aceste fapte duc la concluzia că o parte din cetățenii municipiului dau dovadă de o lipsă mare de civilizație.

 

„Marți, 2 septembrie, în jurul orei 23.00 patru tineri: Ionuț Gâtlan, Gigel Gabriel Voicu, Alexandru Radu și Ionuț Bejan, a provocat un scandal imens în fața unei pizzerii din Pașcani pentru că nu au mai fost serviți cu băuturi alcoolice după ora închiderii.

  

Pentru că nu se linișteau personalul a fost nevoit sa apeleze la ajutorul Poliției Locale care i-a amendat pe scandalagii cu suma de 200 de lei.

 

În aceeași noapte, 45 de minute mai târziu, oamenii legii au găsit alți 3 tineri pe domeniul public cu sticla de alcool în mână. Este vorba despre Andrei Lupan, Constantin Nistor și Gabriel Ursan care se aflau pe strada Izvoarelor în fața blocului C4. Pentru fapta lor au fost amendați cu 100 lei amendă conform Legii 61/1991.

 Noaptea de 2 septembrie a fost lungă pentru polițiștii locali care au fost solicitați în suburbia Sodomeni unde a avut loc un nou scandal.

Este vorba despre 4 persoane: Elena și Ciprian Fînu alături de Ovidiu Marius Suraj și Mihaela Doroftei care se aflau pe strada Fericirii din suburbia Sodomeni, unde își adresau injurii și amenințări. Și ei au fost amendați cu suma de 200 de lei pentru perturbarea ordinii și liniștii publice.

 Un alt cetățean a fost depistat zilele trecute, în timp ce se urina chiar în fața unei biserici. Este vorba despre Ioan Puiu din Todirești, care iși satisfăcea necesitățile fiziologice pe strada Gradiniței, în fața Bisericii ”Înălțarea Domnului”.  Pentru fapta sa a fost amendat cu 300 lei amendă”, a declarat căpitan Vasile Avasiloaiei, șef Poliția Locală.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sirețel: Tânără accidentată de o mașină când traversa strada neregulamentar

Oana Cordoneanu

Amenzi pentru activitatea din piețe. Șefii Primăriei nu par interesați să își verifice proprii angajați

Marius Parteni

SRI: În România, nivelul de alertă teroristă rămâne albastru precaut

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site