NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De ce lipseste fotografia lui Craciunescu din galeria primarilor pascaneni?

In cursul zilei de vineri, la Primarie a avut loc sedinta de Consiliu Local municipal pentru rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli.

La sedinta au luat parte si parlamentarii pascaneni, senatorul PSD Florin Constantinescu respectiv deputatul Neculai Ratoi. Inainte de inceperea sedintei, deputatul Neculai Ratoi s-a aratat dezamagit de faptul ca pe peretele cu oficialitatile locale care au fost in functia de primar nu este trecut si Grigore Craciunescu.
„Mai, ia ascultati aici la mine. De ce nu este pusa si poza lui Craciunescu pe peretele cu toti primarii? Fa-i ma o poza cu rama si pune-l si pe el pe perete, ca doar a fost primar”, s-a adresat deputatul Neculai Ratoi celor prezenti in sala de sedinte provocand amuzament printre consilierii locali.
Nimeni din conducerea Primariei nu i-a raspuns deputatului, care era destul de serios in intrebarile sale pe aceasta tema.
Ideea de amplasare pe perete a tablourilor cu fostii primari ai municipiului Pascani a apartinut lui Grigore Craciunescu. Ultimul tablou este al lui Neculai Ratoi, cel care a primit si distinctia de cetatean de onoare al municipiulu din partea fostei conduceri PNL.

Advertisements

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Comercianţii din piaţa vale au ieşit în stradă nemulţumiţi că li se vor muta chioşcurile. Viceprimarul chemat să stea de vorbă cu ei

Ema Roman

Conducerea Liceului “Miron Costin”, despre scandalul înlocuirii gardului şcolii

Răzvan Grecu

Primarul comunei Moțca a ajuns în culmea disperării! De ce a blocat accesul presei la ședința de CL?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site