RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Danut Raut a fugit cu banii PRM-ului

Fostul presedinte al Partidului Romania Mare, organizatia Pascani, nu a dat explicatii cu privire la ce a facut cu banii membrilor de partid. Actuala conducere PRM nu l-a scapat din vizor pe Raut. Potrivit lui Vasile Socia, actualul presedinte interimar, cand a preluat conducerea, fostul lider nu i-a lasat niciun act, stampila partidului sau alte documente necesare. „PRM Pascani a fost bun cat i-a mers bine lui Raut.

Cand am fost ales presedinte interimar, pentru ca eram cel mai vechi din partid, nu mi-a lasat niciun act, stampila, explicatii cu privire la modul in care a cheltuit banii partidului la alegerile trecute. Nimic. Nu zic ca au fost bani foarte multi, dar oamenii care au cotizat, si-au platit ce li s-a cerut, au dreptul sa stie pe ce s-au dat banii. S-a inlaturat clica de partid si gata. Acum nu mai avem nimic. Nici bani, nici sediu de partid. Ne intalnim si facem sedinte prin parcuri sau daca nu, pe strada. Eu am inaintat adrese mai departe si sper ca dupa aceste alegeri sa fie schimbari. Mai sunt oameni care au stat tot timpul in acest partid pentru ca au avut si au incredere in el”, a incheiat Vasile Socia, presedinte interimar al Partidului Romania Mare Pascani. De precizat faptul ca cele mai active partide locale sunt: PSD, PNL si PDL, restul fiind doar amintiri.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Comunicat de presă PNL Pașcani: ,,Marota” PSD Pașcani !

Redacția

Senatorul Lazăr trage un semnal de alarmă în privința situației din învățământul românesc

Marius Parteni

Conducerea județeană a PDL invitată să îl numească pe Rusu președinte interimar:”Dacă colaborează cu noi vom realiza multe”

Marius Parteni
Încarcă...