NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Vîlceanu: Vrem revenirea USR în coaliție. Punem acum un guvern minoritar și ne împăcăm peste o lună, două​

​Liberalii propun USR să voteze pentru moment un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă, iar apoi să înceapă negocieri pentru o refacere a coaliției și o revenire la guvernare alături de PNL și UDMR, dar păstrând același premier. Propunerea a fost făcută duminică seara, la Digi24, de Dan Vîlceanu, secretar general al PNL, scrie Digi24.ro. El a explicat că rațiunea unui astfel de demers ar fi că împăcarea dintre USR și PNL cere timp, iar țara nu poate să stea fără un guvern cu puteri depline.

„Important e ca România să aibă un guvern cât mai repede și am luat toate variantele posibile. Oamenii nu mai știu ce să înțeleagă. E ca la nebuni. Am avut o coaliție funcțională și ne-am trezit dintr-odată că cineva face o moțiune de cenzură din interiorul coaliției și dă jos guvernul la 12.000 de cazuri pe zi. Acum sunt 20.000 de cazuri pe zi”, a arătat Dan Vîlceanu.

„Toți am vorbit despre refacerea coaliției, însă nu poți să refaci coaliția câtă vreme personalizezi fiecare discuție. Este aproape o obsesie la USR: Cîțu, Cîțu, Cîțu. Nu pot vorbi altceva. Deci, nu poți să refaci coaliția până nu depersonalizezi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Daea: “Nu ne oprim cu creşterea porcilor în gospodăriile populaţiei. Să fie foarte clar”!

Redacția

Şi deputatul Luminiţa Barcari părăseşte grupul parlamentar PNL: S-a creat un climat de nesiguranţă şi de suferinţă la nivelul întregii ţări

Redacția

România va primi 15,83 milioane de euro de la Comisia Europeană, pentru despăgubirile acordate în cazul pestei porcine africane

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site