NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dacian Cioloş, despre alegerea primarilor în două tururi: Nu vom renunţa la idee. Sper să construim o majoritate om cu om în Parlament

Dacian Cioloş a fost întrevat, vineri, în judeţul Teleorman, despre alegerea primarilor în două tururi şi a declarat: „Nu vom renunţa la idee, chiar dacă nu e în programul de guvernare ca atare. (…) E un obiectiv pe care-l avem şi vom căuta să constituim o majoritate în Parlament. Din păcate, în coaliţie UDMR-ul ne-a spus de la început că nu susţine un astfel de proiect. Să vedem dacă, în timp, îi putem convinge şi pe ei, dacă nu, sper să construim o majoritate om cu om în Parlament, pentru că nu vom renunţa la această idee. E un element esenţial, din punctul nostru de vedere, pentru a creşte calitatea aleşilor locali şi a primarilor, ei să fie mai reprezentativi şi să aibă acolo acces candidaţi care chiar au o susţinere suficient de puternică în comunitate ca să poată să facă proiectele de care ai nevoie deci nu renunţăm”. 

Dacian Cioloş se află în Teleorman, la Roşiorii de Vede, unde a deschis un birou europarlamentar. Acesta a declarat că biroul era planificat de peste un an, însă deschiderea a fost amânată din cauza pandemiei, Cioloş precizând că a fost disponibil, în această perioadă, online pentru a discuta cu alegătorii. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Talibanii s-au angajat să-i lase să plece pe americani şi pe afganii în situaţie de risc după 31 august (Blinken)

Redacția

Ciolacu, după ce Dragnea a acuzat că PSD e infiltrat: „Ceva infiltraţii am făcut la coloană”. Despre acuzaţia de blat: „Dorm cu poza lui Iohannis sub pernă”

Redacția

Izolarea termica a blocurilor finantata de Uniunea Europeana. Care sunt conditiile impuse

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site