NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Curs de legislaţia muncii la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a efectuează ultimele înscrieri pentru cursul autorizat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări): Inspector Resurse Umane, curs finalizat – în urma examenului susţinut în faţa unei comisii – cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. 

Cursul se va desfăşura în perioada 20 iulie – 24 august.

„Suntem pe ultima sută de metri cu înscrierile pentru cursul de Inspector Resurse Umane. Este un curs care abordează domeniul forte important şi, în acelaşi timp, foarte sensibil al gestionării drepturilor şi obligaţiilor angajaţilor şi angajatorilor, în baza contractelor de muncă încheiate, în acord cu Codul Muncii. Cursul are o durată de 80 de ore şi este adaptat la noutăţile legislaţiei în domeniu. Înscrierile se realizează online, pe site-ul nostru www.cciasi.ro, iar cursul se va desfăşura la sediul instituţiei, din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou”. (Adina Sardare, Coordonatorul Centrului de Training al Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

  

Sunt prevăzute discounturi pentru anumite categorii de salariaţi, pentru şomeri, studenţi precum şi pentru înscrierile colective, iar plata cursului se poate face eşalonat, sub forma unui avans achitat până la începerea cursului şi a unei tranşe finale până la terminarea acestuia.

 

„Beneficiem de un lector cu o vastă experienţă practică în domeniul gestionării relaţiilor de muncă. Cursanţii vor dobândi competenţele necesare pentru  în a întocmi şi gestiona documentele de evidenţă a personalului, lucrul cu REVISAL, planul de formare profesionala, întocmirea statelor de plată, drepturile şi obligaţiile aferente contractului de muncă. Cursul se adresează în mod direct atât firmelor, pentru pregătirea şi perfecţionarea personalului acestora, cât şi persoanelor fizice individuale care doresc să dobândească sau să-şi îmbunătăţească propriile competenţe pentru şanse mai bune pe piaţa muncii.” (Adina Sardare, Coordonatorul Centrului de Training al Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

Advertisements

Related posts

Moşule, ce scump te-ai mai făcut!

Redacția

Criza gazelor afectează industria ceramicii din Europa. Companiile avertizează că sunt pe cale să închidă fabricile

Redacția

Guvernul vrea să prelungească scutirea de la plata impozitului specific în domeniul HoReCa până la vară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site