RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Curba blestemată de la Ruginoasa. Un șofer a intrat cu mașina în gardul unui cetățean, și-a luat plăcuțele de înmatriculare și a fugit

Un nou accident a avut loc astăzi, în jurul orei 4.00, în prima curbă de la intrarea din localitatea Ruginoasa. Șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în gardul casei ce se află amplasată chiar în curbă.

 

Acesta nu a stat mult pe gânduri, imediat după impact a ieșit din mașină, a luat numerele de înmatriculare și actele și s-a făcut nevăzut. Proprietarul casei nu a apucat să vadă cine i-a stricat din nou gardul, pentru că era dimineață și dormea, a auzit sunetul impactului, însă până s-a dezmeticit șoferul a fugit.

  

Oamenii legii continuă cercetările pentru a descoperi cine este autorul accidentului rutier și pentru a lua măsurile legale ce se impun.

Menționăm că familia respectivă a avut mai mulți ”musafiri nepoftiți” de-a lungul anului trecut, care au pierdut controlul volanului și le-au distrus gardul. Ultimul eveniment s-a petrecut în această primăvară.

 

Related posts

Biciclist proiectat în luneta unei mașini, pe strada Grădiniței

Cătălin Cocoș

Pășcănean, urmărit național și internațional, depistat și băgat la închisoare în Italia

Oana Cordoneanu

Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un moped fără permis

Oana Cordoneanu
Încarcă...