NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cupa Municipiului la tenis s-a încheiat astăzi

Astăzi s-a încheiat Cupa Municipiului la tenis de câmp, Ultimile dispute de astăzi au adus meciuri interesante. Astfel, Bogdan Vlădeanu a câştigat competiţia la categoria devârstă 18 – 30 de ani. El l-a învins în finală pe Lucian Verdeş.

După aproximativ două săptămâni de concurs Cupa municipiului Pașcani la tenis de câmp a luat sfârșit. La această competiție au participat 57 de jucători de toate vârstele, competiția fiind împărțită pe categorii de vârstă și pe sexe. După ce ieri, s-au desfășurat semifinalele, astăzi 23 septembrie, cei mai buni jucători s-au întâlnit în finala mare și cea mică.

Sorin Potolincă şi Mihai Tofan s-au întâlnit în finala de la categoria 50 de ani, victorios fiind primul dintre combatanți. Finala mică la aceiași categorie de vârstă a fost câștigată de Ovidiu Covaci, antrenorul sportivilor de la Long Ho Pașcani, care l-a avut drept adversar pe profesorul Ioan Damian

  

Și astăzi premierea a fost făcută ca și în cazul competiției de juniori tot de viceprimarul Vasile Axinte împreună cu Mirela Ancuța, reprezentanta Primăriei pe Probleme, Sport și Cultură. Sportivii câștigători au primit diplome, cupe și echipamente sportive.

În urma meciurilor competiția la fete a fost câștigată de Nicoleta Boboc, urmată de surorile Mirela și Ana Maria Ancuța.

Competiția s-a desfășurat pe durata a două săptămâni de zile, iar la start s-au înregistrat aproximativ 60 de participanți.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcănenii, invitați la o plimbare cu bicicleta

Irina Gherasim

Cupa 1 Decembrie la Șah: Ei sunt câștigătorii!

Teona Gherasim

Weekend handbalistic la Sala de Sport de la stadion

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site