RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Ieşeanca Maria Bianca Andrei cucereşte două trofee la turneul de tenis de la Chişinău

În Republica Moldova, la Chişinău, în perioada 14-19 august 2017, s-a derulat turneul internaţional de tenis “Babolat Cup” pentru categoria de vârstă 14 ani. Directorul de turneu a fost Valeriu Helbet, iar arbitrul principal Eugen Gănescu, competiţia fiind organizată de “Şcoala Naţională de Tenis” din Chişinău.

 

Printre competitoare s-a aflat şi românca Maria Bianca Andrei, legitimată la CS CFR Iaşi, care a cucerit ambele trofee puse în joc, în probele de simplu şi dublu (alături de Ioana Daria Macos).

  

Cele două finale au fost:

– SIMPLU: Maria Bianca Andrei (România) [7] – Ioana Daria Macos (România) [5] 6-3, 6-3.

– DUBLU: Maria Bianca Andrei / Ioana Daria Macos (România) [3] – Sofiia Viktoriia Chernomorska (Ucraina) / Vlada Haetcaia (Republica Moldova) [2] 7-5, 6-0.

De menţionat că Maria Bianca Andrei, o mare speranţă a tenisului feminin ieşean şi românesc, este antrenată în prezent de tatăl său, Cătălin Andrei şi va evolua săptămâna viitoare la turneul internaţional “HAI Cup”, de la Arad, unde este favorita nr. 2.

 

În competiţia masculină de la Chişinău, printre competitori s-au aflat şi fraţii moldoveni Maxim Cazac şi Ilie Cazac, legitimaţi în România tot la CS CFR Iaşi. La simplu, Maxim Cazac (Republica Moldova) a ajuns până în semifinale, unde a pierdut cu 1-6, 2-6 la ucrainianul Vlacheslav Bielinskyi, cel care a câştigat apoi competiţia. Proba de dublu a revenit cuplului Vlacheslav Bielinskyi (Ucraina) / Bogdan Boclinca (Republica Moldova).

Sursa: http://www.clubsportivcfr.ro/

Related posts

Şerveţelul pe care Messi a semnat primul său contract, pe când avea doar 13 ani, scos la licitaţie. Preţul de pornire va fi de sute de mii de lire sterline

Redacția

VIDEO. Portar de 88 de ani la o echipă de fotbal din Țara Galilor. Alan este îngrijorat că în ultima vreme a devenit „cam lent”

Redacția

Horia Tecău şi-a anunţat încheierea carierei: „A venit timpul să mă bucur de viaţă în alt mod”

Redacția
Încarcă...