NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum va fi vremea în perioada următoare

Meteorologii anunta ca in acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi maxime de pana la 30-32 de grade Celsius, iar izolat vor fi inregistrate chiar 35 de grade. In Capitala si pe litoral, vremea va fi calduroasa, iar la munte, izolat, va ploua.

”Inca de vineri, asistam la o ameliorare semnificativa a vremii sub aspectul instabilitatii atmosferice, dar si a intensitatii ploilor. Practic doar pe arii restranse, in regiunile de Sud si la munte, sunt asteptate ploi de scurta durata si descarcari electrice. (…) In weekend, vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi ridicate in toate regiunile. Vorbim de temperaturi care vor depasi 30 de grade in toate zonele. In Campia de Vest sunt asteptate cele mai ridicate valori de temperatura, de la 33 pana la 34 grade Celsius, iar in puncte izolate posibil sa atinga si 35 de grade Celsius in orele amiezii. (…) Nu putem spune ca vom avea canicula”, a declarat pentru MEDIAFAX, Oana Catrina, meteorolog de serviciu in cadrul ANM.

Advertisements
  

Potrivit meteorologului, pe litoral se asteapta vreme frumoasa si calda, insa la munte sunt asteptate ploi.
„In zona litoralului vremea va fi splendida, cerul va fi variabil. Nu sunt sanse de aparitie a ploilor. Vor fi 29-30 de grade, iar in apa 25-27 de grade Celsius. (…) La munte, in special in orele dupa amiezii, innorarile se vor accentua, insa doar pe arii restranse sunt asteptate ploi de scurta durata si descarcari electrice. (…) Se vor inregistra maxime cuprinse intre 26 si 30 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade”, informeaza meteorologul.

articolul integral pe www.bzi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

O gravidă din Rădăuţi şi trei pacienţi în stare critică din Piatra Neamţ, aduşi cu doua elicoptere la Iaşi

Redacția

A început campania de sterilizare gratuită a pisicilor fără stăpân din București/ Cum te poți programa la clinica veterinară mobilă

Redacția

Rafila le răspunde celor care susțin că virusul nu există: Asta frizează alte aspecte, nu cele legate de bunul simț

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site