RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cum îndeamnă prefectul pe primar să fure pentru partidul său! Se potrivește oare și la Pașcani?! (VIDEO)

De când eşti aici, tot aud de tine că ai ciupit un pic de colo, c-ai ciupit un pic de dincolo. Ce înseamnă asta? Ia bă cu amândouă mâinile! Umple sacul, ia tot, că vin ăilalţi şi iau aia dup’aia. Să nu mai rămână nimic de furat după noi, asta-i scopul nostru, este replica dintr-o secvență de film care s-a viralizat pe facebook.   

{flv} diverse/film_primar_facebook{/flv}

Secvența provine din primul episod al celui de-al şaselea sezon al serialului Las Fierbinți  difuzat de Pro TV, unde la primarul Vasile vine în vizită prefectul.

  
Prefectul: „Tu de ce eşti primar, ca să faci treabă? Nu! Trezeşte-te! Crezi că o să fii toată viaţa primar? O şansă ca asta vine o dată la 100 de ani. De când eşti aici, tot aud de tine că ai ciupit un pic de colo, c-ai ciupit un pic de dincolo. Ce înseamnă asta? Ia bă cu amândouă mâinile! Umple sacul, ia tot, că vin ăilalţi şi iau aia dup’aia. Să nu mai rămână nimic de furat după noi, asta-i scopul nostru”.
 
Primarul: „Păi şi dacă mă prinde?”
 
Prefectul: „Cine să te prindă, mă? Eu? Păi interesul meu şi al nostru ca partid care e? Să te prind sau te acopăr? Fură ba, cât mai e de furat, dar şi împarte. Dă mai departe cum zice la Biblie, ai citit Biblia? S-o citeşti! DAR DIN DAR SE FACE RAIUL. Ia tu ca să-mi dai mie că trebuie să dau şi eu la alţii şi tot aşa că să ajungă la toată lumea. Din ce-mi dai tu mie, eu dai mai departe.Trebuie să ia şi senatorul, şi deputatul, şi ministrul şi primul ministru”.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Pașcaniului despre valul de refugiați din Ucraina: „Vom acorda sprijin dacă se va impune!” Crucea Roșie parteneriat cu Primăria

Marius Parteni

A scazut numarul apelurilor la 112, dar nu si numarul apelurilor false

Redacția

Proiect. Cei care nu merg la controlul medical periodic ar putea fi sancționați

Redacția
Încarcă...