RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cum îndeamnă prefectul pe primar să fure pentru partidul său! Se potrivește oare și la Pașcani?! (VIDEO)

De când eşti aici, tot aud de tine că ai ciupit un pic de colo, c-ai ciupit un pic de dincolo. Ce înseamnă asta? Ia bă cu amândouă mâinile! Umple sacul, ia tot, că vin ăilalţi şi iau aia dup’aia. Să nu mai rămână nimic de furat după noi, asta-i scopul nostru, este replica dintr-o secvență de film care s-a viralizat pe facebook.   

{flv} diverse/film_primar_facebook{/flv}

Advertisements

Secvența provine din primul episod al celui de-al şaselea sezon al serialului Las Fierbinți  difuzat de Pro TV, unde la primarul Vasile vine în vizită prefectul.

  
Prefectul: „Tu de ce eşti primar, ca să faci treabă? Nu! Trezeşte-te! Crezi că o să fii toată viaţa primar? O şansă ca asta vine o dată la 100 de ani. De când eşti aici, tot aud de tine că ai ciupit un pic de colo, c-ai ciupit un pic de dincolo. Ce înseamnă asta? Ia bă cu amândouă mâinile! Umple sacul, ia tot, că vin ăilalţi şi iau aia dup’aia. Să nu mai rămână nimic de furat după noi, asta-i scopul nostru”.
 
Primarul: „Păi şi dacă mă prinde?”
 
Prefectul: „Cine să te prindă, mă? Eu? Păi interesul meu şi al nostru ca partid care e? Să te prind sau te acopăr? Fură ba, cât mai e de furat, dar şi împarte. Dă mai departe cum zice la Biblie, ai citit Biblia? S-o citeşti! DAR DIN DAR SE FACE RAIUL. Ia tu ca să-mi dai mie că trebuie să dau şi eu la alţii şi tot aşa că să ajungă la toată lumea. Din ce-mi dai tu mie, eu dai mai departe.Trebuie să ia şi senatorul, şi deputatul, şi ministrul şi primul ministru”.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Recensământul populației nu va mai avea loc în 2021. A fost amânat pentru 2022, iar datele vor fi colectate și online

Redacția

Seară de film marca ATOR la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Ruginoasa

Ema Roman

Un copil de 14 ani din Hălăucești s-a înecat în râul Siret. Trupul său a fost găsit de scafandri după câteva ore de căutări

Oana Cordoneanu
Încarcă...