NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cum a transformat un păşcănean zona verde din faţa blocului (FOTO)

Traiul la oraş nu a reusit să le ştearga unora dintre păşcăneni dorul de sat. Creativitatea unui locatar de la un bloc situat în zona vale a municipiului a fost etalată în faţa imobilului.

Dacă unii dintre păşcăneni au ales să nu lase spaţiul verde din jurul blocului, de izbelişte, amenajând adevărate oaze de verdeaţă, un cetăţean care locuieşte la G2, strada 22 Decembrie,  a dorit ca pe lângă numeroasele flori, arbuşti şi copăcei ornamentali, să fie ceva inedit.

De roadele muncii lui se bucură vecinii, dar şi trecătorii. Pe lângă investiţie, este vorba şi de plăcere, de implicare.

Spațiul verde din fața blocului poate deveni un loc de recreere, dacă există și un pic de interes. Pășcănenii care vor să-l amenajeze, pot solicita flori de la Serviciul Administrare Sere și Spații Verzi din cadrul Primăriei. Tot ce trebuie să faceți  este să cereţi, în scris, numărul de fire de flori dorite. Solicitare scrisă prin Poștă sau online, la adresa de e-mail registratura@primariapascani.ro, iar în cel mai scurt timp veți fi informați când veți primi florile.  

Advertisements

Related posts

Hora Satului Ruginoasa – 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Concert Direcția5 în Pub La Castani „Love, Peace & Harmony” (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Sute de voluntari îmbrăcați în culorile steagului României vor marca mâine, alături de pășcăneni, Ziua Drapelului Național

Oana Cordoneanu
Încarcă...