NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital își încalcă promisiunile! Rezervoarele cu apă nu au fost amplasate pe străzile din Pașcani!

Operatorul de apă și canalizare, ApaVital S.A., a promis în luna aprilie că va achiziționa, pentru deservirea municipiului Pașcani, 4 rezervoare cu o capacitate de o mie de litri. Acestea ar fi urmat să fie amplasate pe străzile municipiului, atunci când ar fi avut loc o avarie la rețeaua de distribuție a apei, pentru uzul cetățenilor.

Promisiunea ApaVital S.A. a fost făcută de reprezentantul companiei la Pașcani, Gheorghe Vlasie. Acesta a declarat într-o emisiune, la Actualitatea TV, că operatorul va monta astfel de rezervoare pentru ca cetățenii să beneficieze de apă pentru nevoile curente, atunci când sunt avarii.

Ulterior ApaVital a anunțat că a achiționat 4 rezervoare a câte 1000 de litri și că acestea vor fi amplasate în Pașcani atunci când vor fi avarii. Doar că, promisiunea a rămas la nivelul unei declarații de presă, ieri aceste rezervoare nefiind amplasate pe străzile din Pașcani, deși furnizarea apei potabile a fost întreruptă.

Contactat telefonic, Gherghe Vlasie a precizat că mâine, ApaVital S.A. va formula un punct de vedere oficial pe această situație.

  
Advertisements

Related posts

Consilierul Avrămiuc propune: Pasaj subteran sau scări rulante supraterane, în zona liceelor din vale. Cum comentați!

Marius Parteni

Bătaie de joc! Autostrada e o minciună

Redacția

Semafoarele din intersecția de la Spitalul Municipal Pașcani au fost oprite

Marius Parteni
Încarcă...