RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CSM Pașcani cheltuie peste 200 mii lei pentru reabilitarea singurului teren de tenis!

Singurul teren de tenis din municipiul Pașcani a intrat de astăzi în reparații. De acestea se ocupă o firmă din Târgu Mureș, care a câștigat licitația organizată de Clubul Sportiv Municipal.

 

  

În prima etapă va fi realizată lucrarea de branșare a vestiarului la rețeaua de apă, de care se ocupă angajații RAGCL. Ulterior se va trece la refacerea suprafeței de joc. „Suprafața de joc va fi una din tartan. Sperăm ca în două luni de zile să fie gata toate lucrările”, ne-a declarat Bogdan Mandric, directorul executiv al CSM Pașcani.

Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 220.000 lei. Actuala bază sportivă a fost realizată în mandatul primarului Grigore Crăciunescu. La acea vreme din bugetul public s-au cheltuit aproximativ 120.000 lei pentru amenajarea ei, cost îndelung contestat de aleșii din PSD care se aflau în opoziție.     

Administrația locală își propune de peste trei ani de zile să realizeze noi baze sportive în municipiu, dar deocamdată nu reușește decât să o amenajeze pe aceasta.

Related posts

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Moldova

Redacția

Primăria a dat tichete de sărbători cu poza lui Crăciunescu și Ioniță. Replica lui Zanet: ”Au primit doar angajații Primăriei acele tichete. Dacă ați aflat, înseamnă că sunt binevoitori care v-au spus”

Marius Parteni

Proiect nou pentru regularizarea Siretului. Guvernul trece la exproprieri

Redacția
Încarcă...