RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pașcaniului, mesaj către șefii CJ Iași: Traseul Pașcani – Iași și retur, nu trebuie să dispară!

Pe fondul discuțiilor de la nivelul Consiliului Județean Iași, privind noul plan de transport interjudețean, administrația din Pașcani susține menținerea rutei Iași – Pașcani și retur. La nivelul județului între reprezentanții CJ și cei ai transportatorilor sunt discuții privind noul master plan de transport public.

Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, a susținut în conferința de presă de astăzi de la sediul instituției, că își dorește un transport public adaptat nevoilor cetățenilor. El a spus că nu se impune scoaterea traseului Iași – Pașcani și retur.

“Consider că nu este o măsură benefică. Am transmis celor din Consiliul Județean Iași, punctul nostru de vedere, sper să se țină cont. Ne dorim pentru cetățeni, călători, o alternativă ușoară”, a subliniat Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

Declarația edilului local vine în contextul discuțiilor de la nivelul Consiliului Județean, potrivit cărora pe rutele de transport public județean de persoane ar urma să intervină o serie de modificări. Mai exact ruta Iași – Pașcani, și retur ar urma să fie înlocuită cu una intermediară, cu stație de schimbare la Târgu Frumos.

  

Acest proiect a dat naștere unor dispute la nivel județean, transportatorii cerând un nou proiect privind tranportul public.     

Related posts

Pensiile vor crește anul viitor în două etape

Redacția

Oglindă, oglinjoară, care e cel mai legal loc de joacă din municipiu: parcul de la C5 avea aprobată înfiinţarea şi finanţarea de Consiliu Local, iar cel de la L1 amenajat fără indicatori tehnico economici aprobaţi! (DOC)

Răzvan Grecu

Reevaluare până intră cine trebuie: Primăria continuă selecția de recrutare începută pe ascuns

Marius Parteni
Încarcă...