NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United. Plecarea a devenit inevitabilă după un interviu „scandalos” dat de portughez

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va părăsi imediat Manchester United, scrie BBC. „Am convenit de comun acord să încheiem colaborarea”, a anunțat Ronaldo. 

Decizia vine în urma unui interviu controversat în care jucătorul de 37 de ani a criticat clubul și a spus că „nu are niciun respect” pentru managerul Erik ten Hag.

Ambele părți au declarat că plecarea lui Ronaldo a fost stabilită „de comun acord”.

Cristiano Ronaldo a stârnit un scandal de proporții, după ce i-a acordat un interviu „exploziv” lui Piers Morgan, în care și-a acuzat antrenorul și echipa. Starul portughez, însă, a fost „descifrat” imediat de oamenii din fotbal, care au spus la unison că a făcut asta pentru a-și forța plecarea.

Advertisements
  

Atacantul a discutat cu agentul său și și-ar fi oferit din nou serviciile pentru Real Madrid, potrivit digisport.ro. Publicația spaniolă Sport susține că Ronaldo s-a oferit să joace la Real Madrid o perioadă de 6 luni, iar dacă nu face față, nu va mai rămâne pe Santiago Bernabeu.

„Clubul îi mulțumește pentru contribuțiile imense avute în cele două perioade”, scrie într-un comunicat al englezilor.

Advertisements

La rândul său,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Valeriu Gheorghiţă: Vom imprima din nou pe certificatul de vaccinare anti-COVID data expirării lotului de ser, pentru a se înțelege că dozele nu sunt expirate

Redacția

Poliția din Timișoara folosește o dronă pentru cercetarea accidentelor rutiere

Redacția

Ministrul Transporturilor: Șefii de tren îi pot amenda pe călătorii care nu poartă mască

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site