RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Danemarca, ţinută în şah de Tunisia la Cupa Mondială 2022. Nordicii au cerut penalty, dar arbitrul a refuzat

Selecţionatele Danemarcei şi Tunisiei au terminat la egalitate, 0-0, marţi, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci din Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Danemarca, semifinalistă anul trecută la EURO 2020, a dominat jocul, dar Tunisia a avut o evoluţie foarte bună şi nu i-a oferit prea multe şanse echipei conduse din teren de Eriksen.

Africanii au început mai bine şi au avut prima oportunitate, însă şutul lui Draeger (11), de la 22 de metri, a fost deviat puţin pe lângă poartă.

Danemarca a preluat controlul cu trecerea timpului şi a avut prima ocazie în min. 23, când Andersen a şutat din marginea careului, însă Dahmen a prins.

  

Tunisia a marcat în min. 23 prin Jebali, după o cursă de la centrul terenului, dar reuşita sa a fost anulată pentru un ofsaid evident.

Hojbjerg (33) şi-a încercat şansa de la circa 22 de metri, dar portarul Dahmen a fost din nou pe fază.

„Vulturii din Cartagina” au fost mai activi în finalul primei părţi, dar Laidouni (23), fostul jucător al echipei FC Voluntari, a tras mult pe lângă din unghi, iar Jebali (43) s-a demarcat la limita ofsaidului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pontul zilei: Jocurile Olimpice de la Tokyo. Turneul de tenis: Cotă dolofană pentru victoria portughezului Joao Sousa

Redacția

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa anunță tăieri ale zborurilor pentru perioada următoare

Redacția

Europarlamentarul Siegfried Mureșan cere sancțiuni mai dure pentru Rusia: ”Trebuie să adoptăm sancțiuni care să afecteze semnificativ economia Federației Ruse pe termen lung”

Redacția
Încarcă...