NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

CP : Săptămâna educației la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani

În perioada 1-5 octombrie 2013, la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” se desfășoară campania numită „Săptămâna educației la Unirea” care pornește de la premisa că la data de 5 octombrie se marchează „Ziua Mondială a Profesorului”.

 

Scopul principal al campaniei este promovarea valorilor din învățământul românesc și evidențierea rolului profesorului în formarea tinerei generații. Acțiunea este structurată pe mai multe activități:

„Să cunoaștem biblioteca școlii” în cadrul căreia elevii claselor a IX-a sunt îndrumați de profesorii de limbă română să descopere universul cărților.

Concurs de scrisori de mulțumire adresate unui dascăl: elevii din clasele de gimnaziu având profil de limba engleză-intensiv au redactat scrisorile în limba engleză, iar elevii din clasele de liceu au compus textul în limba română, toți fiind îndrumați de profesorii de specialitate.

Workshop: Ce înseamnă educația pentru adolescenții de astăzi? Obiectivul acestui atelier de lucru vizează conturarea unei imagini privind modul în care elevii percep educația. Atelierul se desfășoară vineri, 4 octombrie, la sala 5 din Corpul de școală A al Colegiului sub îndrumarea domnilor profesori Coșniță Emilia, Anicolaesei Alexandra, Iosub Maria, Teodorescu Gabriel.

„Să-l cunoaștem pe cel care a pus bazele învățământului românesc – vizită la Palatul „Al.I.Cuza” din Ruginoasa. Vor participa elevii școlii, însoțiți de diriginții acestora.

Această campanie se înscrie în calendarul activităților extrașcolare propuse pentru anul școlar 2013-2014.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

110 unităţi de învăţământ nu au autorizaţie sanitară de funcţionare

Redacția

Clubul Copiilor Paşcani sărbătoreşte vineri Ziua Internaţională a Păsărilor

Ema Roman

Monica Anisie: Nu ne mai putem întoarce la sălile de clasă pline cu 30 și ceva de elevi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site