NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

CP : Săptămâna educației la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani

În perioada 1-5 octombrie 2013, la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” se desfășoară campania numită „Săptămâna educației la Unirea” care pornește de la premisa că la data de 5 octombrie se marchează „Ziua Mondială a Profesorului”.

 

Scopul principal al campaniei este promovarea valorilor din învățământul românesc și evidențierea rolului profesorului în formarea tinerei generații. Acțiunea este structurată pe mai multe activități:

  

„Să cunoaștem biblioteca școlii” în cadrul căreia elevii claselor a IX-a sunt îndrumați de profesorii de limbă română să descopere universul cărților.

Concurs de scrisori de mulțumire adresate unui dascăl: elevii din clasele de gimnaziu având profil de limba engleză-intensiv au redactat scrisorile în limba engleză, iar elevii din clasele de liceu au compus textul în limba română, toți fiind îndrumați de profesorii de specialitate.

Advertisements

Workshop: Ce înseamnă educația pentru adolescenții de astăzi? Obiectivul acestui atelier de lucru vizează conturarea unei imagini privind modul în care elevii percep educația. Atelierul se desfășoară vineri, 4 octombrie, la sala 5 din Corpul de școală A al Colegiului sub îndrumarea domnilor profesori Coșniță Emilia, Anicolaesei Alexandra, Iosub Maria, Teodorescu Gabriel.

„Să-l cunoaștem pe cel care a pus bazele învățământului românesc – vizită la Palatul „Al.I.Cuza” din Ruginoasa. Vor participa elevii școlii, însoțiți de diriginții acestora.

Advertisements

Această campanie se înscrie în calendarul activităților extrașcolare propuse pentru anul școlar 2013-2014.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liceele din județ îşi vor primi astăzi elevii de peste Prut

Redacția

Simularea pentru Evaluarea Națională continuă azi cu proba de matematică

Redacția

Liceele ar putea reintroduce examenul de admitere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site