NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Corturi anti caniculă și puncte de prim ajutor, la Pașcani

Măsuri anti-caniculă, luate de autoritățile pășcănene. Începand de astăzi, 8 iulie, pe raza municipiului sunt amplasate două corturi de prim-ajutor.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de caniculă, ce atinge și zona geografică a Pașcaniului, în perioada 7-9 iulie. Administrația locală a solicitat personal medical de la Centrul de Studii “Ștefan cel Mare și Sfânt”.  Cele două corturi sunt amplasate în piața Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”, din Strada Moldovei și în Zona Gării Municipiului Pașcani.

  

Mulți dintre pășcăneni apelează la aceste puncte de ajutor, pentru a le fi verificată tensiunea care oscilează continuu în zilele toride. Majoritatea sunt persoane cu vârsta peste 40 de ani, care nu își permit să meargă la spital doar pentru aceste controale de rutină. Este vorba despre accesibilitate și despre faptul că nu este nevoie de bani sau bilete de trimitere. 

Vor fi stabilite puncte de prim-ajutor și în următoarele locații: birourile administrative ale Piețelor Agroalimentare din Zona Deal și Zona Vale, iar unitățile farmaceutice de pe raza municipiului Pașcani vor organiza puncte de odihnă și prim-ajutor. Vor mai fi înființate puncte de odihnă și distribuție de apă în următoarele locații: Spitalul Municipal, Spitalul CF, Casa Municipală de Cultură și Complexul Penny Market.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Bogdan Mandric, reconfirmat director executiv al CSM Pașcani, în urma unui concurs organizat de Consiliul de Administrație

Marius Parteni

Preşedinţii şi membrii secţilor de votare vor primi câte 85 de lei pe zi

Redacția

ApaVital vrea bani de la pășcăneni pentru întreținerea rețelelor de apă și canal! Bodoașcă: „E o aberație”! Primarul Pintilie cere operatorului să colaboreze!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site