RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Copila de 3 ani din Hărmănești dispărută de acasă a fost găsită în zona pădurii din localitate

Panică într-o familie din localitatea Hărmănești, după ce o minoră în vârstă de 3 ani, a dispărut de acasă. A fost suficientă o clipă de neatenție, și fetița a dispărut.

Ajutată de rude, de prieteni şi de vecini, familia a căutat-o peste tot, dar fără rezultat şi în cele din urmă tatăl a sunat la 112 . Poliția a fost sesizată marți, 3 aprilie, în jurul orei 17.30. S-au făcut echipe mixte din oameni ai legii, cât și voluntari, iar după câteva ore copila a fost găsită la marginea pădurii din Hărmănești. Aceasta este în afara oricărui pericol, nefiind victima vreunei infracțiuni. Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

  

 La acest caz se duceau cei doi agenți de Poliție, care au fost implicați în accidentul rutier de la Blăgești. Aceștia s-au angajat în efectuarea unei depăşiri, într-o zonă unde era interzisă, lovind frontal un alt autoturism. Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital și au suferit intervenții chirurgicale.În mașina implicată în accident, alături de oamenii legii, era și un câine polițist, care s-a ales cu un picior rupt. A fost consultat de un veterinar și acum se află în afara oricărui pericol.

 

 

Related posts

Șofer cu tupeu. A intrat cu mașina pe Esplanadă pentru a-și face cumpărături de la Altex (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Mita de la UMF: intermediarii condamnaţi cu suspendare, studenţii au primit cu amânarea pedepsei

Redacția

Tânăr de 19 ani, mort în zorii zilei în urma unui accident pe care l-a provocat, în județul Iași

Redacția
Încarcă...