RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Programul instituțiilor publice de Paște! Pășcănean supărat că în Joia Mare nu s-au ținut audiențe la Primărie

Funcționarii Primăriei Pașcani vor fi liberi patru zile începând de mâine, la fel ca toți lucrătorii din instituțiile publice locale și naționale. Ei se vor întoarce la serviciu marți, 10 aprilie. Același program va fi și la Serviciul de Taxe și Impozite Locale.

Informația este importantă mai ales pentru cei care au treabă zilele acestea la Primărie. Ei își pot reprograma vizita pentru săptămâna viitoare.

Astăzi, în Joia Mare, la Primărie nu s-au ținut audiențe, așa cum se întâmplă, în mod normal, în zilele de joi. Cererile înregistrate au fost reprogramate pentru joia viitoare. Anunțul a nemulțumit un pășcănean care a realizat un video cu telefonul mobil, în timp ce completa cererea de audiență. În filmare apare și funcționara de la Ghișeul Unic pe care bărbatul o chestionează în legătură cu motivul pentru care astăzi nu se țin audiențe. Femeia îi transmite să revină joia viitoare. VIDEO

  

 

Related posts

Poziția Comisiei Economice la solicitarea judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție, în cazul prejudiciului din dosarul AgroComplex

Marius Parteni

Agenția de Dezvoltare Nord-Est a dat avizul final pe proiectul de creștere a eficienței energetice la școala ”Iordache Cantacuzino”

Răzvan Grecu

Comisia juridică nu este de acord cu angajare unui avocat pentru procesul în care se contestă decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor cu privire la licitația PIDU!

Marius Parteni
Încarcă...