NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copil căzut din căruțul de cumpărături într-un supermarket din Pașcani

La un moment de neatenție din partea familiei, un puști de 4 ani a ajuns în stare gravă la spital. O tânără familie din Pașcani a mers duminică după – amiază la cumpărături în supermarket-ul Lidle. Părinții au decis să pună baiețelul de 4 ani în coșul de cumpărături cât timp se plimbă prin magazin pentru a căuta produsele dorite. La un moment dat, micuțul a făcut o mișcare bruscă și a căzut din cărucior, lovindu-se cu capul de podea.

 

 „A ajuns la spital în stare destul de gravă, suferind un traumatism cranio cerebral, hematom epicranian occipital, și cu pieredea stării de conștiență. Asta înseamnă că traumatismul suferit la cap a fost destul de puternic”, a declarat dr. Diana Acsinte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Tot duminică un alt copil, de 9 ani, a ajuns la spital suferind o lovitură la nivelul capului destul de puternică. Din spusele asistenților, tânărul s-a împiedicat de un obiect în timp ce alerga și a venit cu capul de pământ. A ajuns la spital cu un hematom plagă parietală stângă. Cadrele medicale s-au mirat de umflatura de pe chipul copilului, aproape cât o portocală, nemaiântâlnind până acum la nici un pacient o asemenea umflătură.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile întreruptă la patru blocuri de pe strada Moldovei

Irina Gherasim

Fanaticii ISIS amenință toate capitalele Europei: „O să-i stârpim pe toți inamicii lui Allah!”

Redacția

Tineri pășcăneni interesați de problemele municipiului au participat astăzi la Ședința de Consiliu Local

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site