NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Consulul general al Ucrainei în România a venit în această dimineață la Pașcani. Ambulanța a fost chemată la „CF Unirea” pentru o turistă implicată în accidentul de aseară!

Ambulanța a fost chemată de urgență în această dimineață la Colegiul Tehnic „CF Unirea” acolo unde sunt cazați turiștii ucraineni implicați în accidentul rutier de la Miroslovești. O femeie din grupul celor 29 de turiști a acuzat o criză de tahicardie și a solicitat ajutorul medicilor.

Tot în această dimineață la Pașcani a venit și consulul general al Ucrainei în România, Boiechko Vasyl, care a stat de vorbă cu conaționalii săi.  Aceștia au hotărât să renunțe la intenția lor de a ajunge pe litoralul bulgăresc. În acest sens la Colegiul Tehnic „CF Unirea” a fost adus un nou autocar pentru ca grupul excurșioniștilor să ajungă cu bine în Ucraina.

  

Pașcaniul ar putea să fie gazdă ucrainenilor încă câteva zile, deoarece aceștia au luat decizia să aștepte externarea celor doi răniți transportați și internați la Spitalul de Neurochirurgie Iași. De altfel, aceștia sunt singurii răniți grav, restul având doar răni ușoare.

„Ne întoarcem în Ucraina, acasă. Cui îi mai arde de concediu…” a declarat o victimă reporterului Actualitatea TV.

„Suntem speriați. Mulțumim autorităților din Pașcani pentru ajutorul prompt acordat” a completat un alt turist.

Menționăm că la Spitalul de Urgență Pașcani au ajuns ieri noapte 3 turiști ucraineni cu răni ușoare, aceștia fiind externați imediat, și cei 4 șoferi de pe autocare care au dat probe de sânge. Turiștii din celălalt autocar neimplicat în accident își vor continua drumul către Bulgaria.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Procurorii pășcăneni sunt pe urmele agresorului care i-a bătut pe șefii Primăriei din Miroslovești (VIDEO)

Ema Roman

Fost elev al liceului „Mihai Busuioc” amendat cu 500 lei după ce a vrut să intre în școală

Oana Cordoneanu

Polițiștii demarează campania “FOC DE ARTIFICII” în piețele și societățile comerciale din Pașcani

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site