RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Consulul general al Ucrainei în România a venit în această dimineață la Pașcani. Ambulanța a fost chemată la „CF Unirea” pentru o turistă implicată în accidentul de aseară!

Ambulanța a fost chemată de urgență în această dimineață la Colegiul Tehnic „CF Unirea” acolo unde sunt cazați turiștii ucraineni implicați în accidentul rutier de la Miroslovești. O femeie din grupul celor 29 de turiști a acuzat o criză de tahicardie și a solicitat ajutorul medicilor.

Tot în această dimineață la Pașcani a venit și consulul general al Ucrainei în România, Boiechko Vasyl, care a stat de vorbă cu conaționalii săi.  Aceștia au hotărât să renunțe la intenția lor de a ajunge pe litoralul bulgăresc. În acest sens la Colegiul Tehnic „CF Unirea” a fost adus un nou autocar pentru ca grupul excurșioniștilor să ajungă cu bine în Ucraina.

  

Pașcaniul ar putea să fie gazdă ucrainenilor încă câteva zile, deoarece aceștia au luat decizia să aștepte externarea celor doi răniți transportați și internați la Spitalul de Neurochirurgie Iași. De altfel, aceștia sunt singurii răniți grav, restul având doar răni ușoare.

„Ne întoarcem în Ucraina, acasă. Cui îi mai arde de concediu…” a declarat o victimă reporterului Actualitatea TV.

„Suntem speriați. Mulțumim autorităților din Pașcani pentru ajutorul prompt acordat” a completat un alt turist.

Menționăm că la Spitalul de Urgență Pașcani au ajuns ieri noapte 3 turiști ucraineni cu răni ușoare, aceștia fiind externați imediat, și cei 4 șoferi de pe autocare care au dat probe de sânge. Turiștii din celălalt autocar neimplicat în accident își vor continua drumul către Bulgaria.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Au văzut moartea cu ochii. Șapte tineri s-au răsturnat cu mașina într-un șanț

Răzvan Grecu

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE DE BANI

Redacția

Cetățean străin stabilit în Pașcani, bătut și terorizat în propria casă, cheamă Ambasada Franței în sprijin!

Marius Parteni
Încarcă...