RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

La un pas de tragedie: Un autocar plin cu turiști ucraineni a fost străpuns de un buștean căzut dintr-un camion. Bilanț: 7 răniți grav! (VIDEO)

Momente de coșmar pentru un grup de ucraineni ce se îndreptau către București. Autocarul în care aceștia se aflau a fost lovit de un buștean căzut dintr-un camion ce circula din sens opus. Accidentul soldat cu 7 răniți  s-a petrecut pe E 85 între localitățile Miroslovești și Soci în jurul orelor 19:30 în această seară.

{flv}diverse/autocar_turisti_ucrainieni{/flv}

  

sursa video: Digi24

Un camion încărcat cu bușteni a efectuat o manevră riscantă de depășire, iar când șoferul a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea cu un autocar ce venea de pe contra sens, chinga ce ținea lemnele legate s-a rupt, iar un buștean a străpuns parbrizul autocarului. Bucata de lemn a accidentat mai mulți pasageri dintre care 7 cu răni grave.

Toate victimele accidentului au fost duse în funcție de rănile suferite la Spitalul de Urgență Pașcani și cu ajutorul elicopterului SMURD la cel din Iași. Restul pasagerilor care au scăpat făra răni grave au fost cazați la internatul Colegiul Tehnic „CF Unirea”.

Vom reveni cu amănunte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bombă descoperită la Cristești

Redacția

Nuntă suceveană spartă de cagulați, inspectori și polițiști. Amenzi și nuntași trimiși acasă

Redacția

Cazul femeii moarte din cauza tubului înfipt în vagin în timpul unei partide de sex: suspectul, arestat preventiv!

Redacția
Încarcă...