NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Crimă la Cristești: Un bărbat a fost bătut cu bâtele până a murit

Un bărbat de 43 de ani din Cristești și-a găsit sfârșitul sâmbătă noaptea după ce a fost bătut de prietenii săi.

Conform rudelor sale, Constantin Crăciun, a fost lovit cu bâtele în plină stradă până când nu a mai suflat. Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 00.00.Medicii de la Spitalul de Urgență nu au mai avut ce să facă, victima murind pe targă în timpul resuscitării. Șansele sale erau minime, deoarece acesta avea multiple fracturi, conform medicilor, incompatibile cu viața.

  

„Victima a ajuns cu multiple fracturi deschise. Cea mai gravă fiind craniană. Bărbatul a murit în timpul procedurilor de resuscitare” a declarat, pentru Actualitatea TV, dr. Diana Acsinte, directorul medical al Spitalului de Urgență Pașcani.

Polițiștii pășcăneni au început cercetările în acest caz, fiind audiate 4 persoane, 3 dintre ele cu vârstele între 20 și 30 de ani , iar cealaltă de 53 de ani. Aceștia s-au întâlnit cu victima la un local de lângă stația Peco de la intersecția E 85 cu drumul ce duce la Târgu Neamț, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat a izbucnit un conflict verbal între victimă și agresori, acesta degenerând în bătaie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Zeci de permise reținute în urma unei acțiuni a polițiștilor la nivel județean

Răzvan Grecu

De ce nu l-a ales Tudorel Toader pe Daniel Horodniceanu la conducerea DIICOT: „Avem dosare la urmarire penală de 11 ani, neterminate”

Redacția

Penitenciarul Iasi cauta invatacei pentru sistemul national de detentie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site