NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Judeţean Iaşi este printre primele din ţară care organizează licitaţia de furnizare a merelor pentru elevi

Consiliul Judeţean a demarat licitaţia privind furnizarea şi distribuţia merelor pentru elevii din Judeţul Iaşi în anul şcolar 2012 – 2013. Valoarea totală estimată a licitaţiei este de 1.731.624,17 lei, fără TVA.

„Suntem printre primele judeţe din ţară care organizează această licitaţie. Anunţul va fi publicat şi în Jurnalul European al Uniunii Europene. În tot judeţul Iaşi vom avea aproape 80.000 de beneficiari, adică elevi din clasele I – VIII şi clasele pregătitoare. Maximul de mere distribuite va fi de circa 5,8 milioane. Fiecare măr va avea o greutate minimă de 100 de grame. Sper ca licitaţia să fie adjudecată cât mai repede pentru a putea oferi copiilor fructe cât mai multe zile”, a declarat Cristian Adomniței, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Data limită de depunere a ofertelor este 4 februarie, ora 9.00, deschiderea acestora urmând a avea loc două ore mai târziu. Hotărârea de Guvern 1154/2012, cea care stabileşte toate detaliile licitaţiei şi care era necesară organizării acesteia, a fost publicată în Monitorul Oficial pe data de 3 decembrie, în acest interval fiind realizat caietul de sarcini al licitaţiei.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Rectificare bugetară: încă o mașină pentru Poliția Locală și două utilaje pentru Gospodăria Comunală

Răzvan Grecu

Drumuri unde au intervenit utilajele de deszăpezire

Redacția

Culoarea ce simbolizează dragostea, liniștea și investițiile pe bordurile din curtea Primăriei!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site