NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consilierii liberali au purtat banderole albe la ședința de Consiliu Local în semn de susținere a independenței justiției!

După ce la nivel național parlamentarii și europarlamentarii din PNL au purtat, luni, banderole albe în semn de solidaritate cu magistrații care protestează față de OUG 7, care modifică din nou legile justiției, astăzi și consilieri locali ai PNL au făcut același lucru.

 

Procurorii DIICOT și magistrați din mai multe județe au protestat zilele acestea în urma emiterii Guvernului a OUG 7/2019 care modifică legile justiției. Adunarea genererală a DIICOT a decis, luni, să continue protestul prin purtarea unei banderole albe în timpul programului de lucru. Același lucru se întâmplă și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

  

De asemenea, o parte din actorii Teatrului Național București au protestat, duminică seară, în fața instituției, între aceștia numărându-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Marius Manole și Mihai Călin, care au cerut demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, și abrogarea OUG 7.

Advertisements

Related posts

Crăciunescu repetă acuzațiile la Iași. Cere excluderea lui Pantazi și Rățoi din PSD, nu și demisia

Răzvan Grecu

Constantinescu și Rățoi au candidaturile asigurate

Redacția

Contre între Pantazi și Pintilie pe subiectul apei. Acuzații dure au fost lansate pe Facebook!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site