NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii au votat pentru mărirea sumei alocate profesorilor care au obținut rezultate meritorii cu elevii, la olimpiadele școlare (DOC)

Profesorii merituoși vor primi cu 100 lei mai mult decât a fost propus la inițierea proiectului de hotărâre. Asta au aprobat astăzi membrii Consiliului Local în cadrul ședinței extraordinare.

Aleșii au aprobat suplimentarea sumei de 200 lei, la 300 lei, pentru cadrele didactice care au obținut, prin intermediul elevilor , cele mai bune rezultate la concursurile și olimpiadele județene.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 1 iunie, de la orele 11.00, în Sala Casei de Cultură din Pașcani.

  

Totodată, și elevii vor fi recompensați pentru munca și determinarea lor, întrucât vor primi diplome, flori dar și bani, în funcție de performanțele pe care le-au avut. Astfel că,  pentru rezultatele obținute la olimpiadele județene, fiecare elev va primi 200 lei, iar pentru olimpiadele naționale, 300 lei.

Cu privire la acest aspect, Carmen Apostol a fost cea care a propus tuturor consilierilor și nu numai, să fie prezenți luni, la Casa de Cultură, pentru a lua parte la premiere.

Proiectul a fost inițiat de viceprimarul Vasile Axinte.

Vezi aici lista!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Revenit din concediu, primarul Dumitru Pantazi încearcă să corecteze neregulile de la începerea lucrărilor de plombare şi asfaltare

Marius Parteni

Post vacant la Primăria Pașcani. Singurul candidat înscris nu a trecut proba scrisă a concursului

Oana Cordoneanu

Fostul consilier al ministrului Economiei, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site