RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Consilier local lovit cu pumnul la finalul unei şedinţe de Consiliu Local!

Incident grav la finalul unei şedinţe de Consiliu Local în comuna Mirceşti. Un ales local a depus plângere pentru că a fost lovit cu pumnul de către un cetăţean prezent la şedinţă.

Situaţia este extrem de tensionată în Primăria şi Consiliul Local al comunei Mirceşti. Primarul Leon Bălteanu, cel care a fost de acord să numească un viceprimar de la PSD, vrea cu orice preţ să îşi impună autoritatea.

La una din şedinţele Consiliului Local din data de 5 noiembrie 2021, un consilier local de la PNL a fost lovit cu pumnul în piept de un cetăţean prezent la discuţii. Agresorul ar fi socrul primarului în funcţie. Claudiu Hăndăluţă a ajuns în acea seară cu ambulanţa în Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani. El acuza dureri şi avea tensiune. Consilierul a solicitat echipajul de prim ajutor, panicat şi de faptul că ar putea suferi complicaţii, mai ales că a fost în trecut operat pe cord deschis.

După ce a fost şi la medicina legală, alesul local a depus plângere la IPJ Iaşi, lucru confirmat de Biroul de Presă al instituţiei. La şedinţa din acea zi au participat foarte mulţi cetăţeni ai comunei, care au protestat împotriva consilierilor din PNL şi PSD.

  

Primarul comunei refuză de câteva săptămâni de zile să discute cu reporterii Actualitatea Tv pe marginea incidentelor din comună, pe motiv că este foarte ocupat şi are multe drumuri la Iaşi.

Related posts

Lucrări de demolare începute la vechiul sediu al Primăriei Hălăucești

Redacția

Grădina Zoiței-Agricultura „altfel” la Mogoșești-Siret

Redacția

Localnicii din Miroslovești invitați la o nouă campanie de reîmpădurire!

Marius Parteni
Încarcă...