RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Concluzie surprinzătoare despre tinerii din Generația Z. Vor să lucreze cel puţin 3 zile pe săptămână de la birou, ca să fie productivi

Tinerii din Generația Z au nevoie să lucreze de la birou cel puțin trei zile pe săptămână pentru a fi productivi şi a colabora eficient cu echipa. Este concluzia unui studiu recent realizat. 

Tinerii au nevoie să meargă la birou pentru a munci şi, printre principalele motive care îi determină să facă acest lucru, se numără munca în echipă, posiblitatea de a se întâlni faţă în faţă cu eventualii clienţi, dar şi posibilitatea de a-şi ridica vizibilitatea, pentru a avea şanse mai mari de promovare.

Angajaţii români vor acces la tehnologie de ultimă generaţie

27% dinre angajaţii oricărei generaţii sunt de părere că zonele de lucru de la birou trebuie să ofere ospitalitate şi mai multe facilităţi; 21% spun faptul că zonele de lucru trebuie să aibă şi zone recreative, care să ofere acces la tehnologie de ultimă generaţie, iar 14% dintre angajaţi sunt de părere că zonele de lucru trebuie să fie de tip rezidenţial, pentru a se simţi ca acasă. Sondajul a analizat care este părerea românilor despre revenirea la birou şi a fost desfășurat în noiembrie – decembrie 2023, la nivel național, pe un eșantion total de 1.208 utilizatori de internet din România.

continuare pe observator

  

Related posts

Au început controalele la firme, privind telemunca și programul. Inspectorii de muncă vor veni inclusiv sâmbăta

Redacția

„Rabla pentru electrocasnice”. A fost depășit pragul de 100.000 înscrieri în program

Redacția

Acord de principiu privind majorarea salariului minim pe economie

Redacția
Încarcă...