NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Comunicat de presă: Senatorul Constantinescu cere fonduri pentru Spitalul Municipal

În şedinţa Senatului de marţi, 21 mai 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări, având ca obiect probleme locale.Prima întrebare a fost adresată Ministerului Sănătăţii, având ca obiect ,,Dotări secţie prosectură Spitalul Municipal Paşcani”.

 

În anul 2009, prin adresa 2939/06.03.2009 emisă de Spitalul Municipal Paşcani  s-a depus la Ministerul Sănătăţii documentaţia privind ,,Modernizare secţie prosectură”, precum şi dotarea cu două agregate frigorifice, mese pentru prosectură, precum şi alte elemente necesare activităţii specifice. Secţia de prosectură din cadrul Spitalului Municipal Paşcani nu a fost modernizată până în prezent, iar în cadrul spitalului funcţionează o secţie de ,,Îngrijiri paliative”, care este prima secţie de acest gen în sistemul public din ţară.

Senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Sănătăţii înscrierea pe lista de investiţii a dotărilor prevăzute în proiectul nr. 9018 din anul 2009, privind modernizarea secţiei prosectură a Spitalului Municipal Paşcani.

Ce de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect ,,Finalizare lucrări la Grădiniţa din comuna Plugari, judeţul Iaşi”. Valoarea lucrărilor realizate şi decontate până în prezent (din fonduri proprii) a fost de 150 mii lei. Din lipsa finanţării lucrările au fost sistate.

Având în vedere că, lucrările de investiţii se deteriorează pe zi ce trece, senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Educaţiei alocarea sumei de 100 mii lei pentru finalizarea lucrărilor  la Grădiniţa de copii din comuna Plugari, judeţul Iaşi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Marius Pintilie a fost ales vicepreședinte a organizației județene a Partidului Național Liberal

Răzvan Grecu

Consilierul Sorin Olariu răspunde acuzațiilor făcute de Claudiu Bodoașcă: „Știm cu toții că doar Olariu nu trebuie să aibă service pe strada Fântânele”

Răzvan Grecu

Se cauta alegatori: coboara varsta de vot de la 18 la 16 ani?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site