NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Comunicat de presă: Senatorul Constantinescu cere fonduri pentru Spitalul Municipal

În şedinţa Senatului de marţi, 21 mai 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări, având ca obiect probleme locale.Prima întrebare a fost adresată Ministerului Sănătăţii, având ca obiect ,,Dotări secţie prosectură Spitalul Municipal Paşcani”.

 

În anul 2009, prin adresa 2939/06.03.2009 emisă de Spitalul Municipal Paşcani  s-a depus la Ministerul Sănătăţii documentaţia privind ,,Modernizare secţie prosectură”, precum şi dotarea cu două agregate frigorifice, mese pentru prosectură, precum şi alte elemente necesare activităţii specifice. Secţia de prosectură din cadrul Spitalului Municipal Paşcani nu a fost modernizată până în prezent, iar în cadrul spitalului funcţionează o secţie de ,,Îngrijiri paliative”, care este prima secţie de acest gen în sistemul public din ţară.

Senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Sănătăţii înscrierea pe lista de investiţii a dotărilor prevăzute în proiectul nr. 9018 din anul 2009, privind modernizarea secţiei prosectură a Spitalului Municipal Paşcani.

Ce de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect ,,Finalizare lucrări la Grădiniţa din comuna Plugari, judeţul Iaşi”. Valoarea lucrărilor realizate şi decontate până în prezent (din fonduri proprii) a fost de 150 mii lei. Din lipsa finanţării lucrările au fost sistate.

Având în vedere că, lucrările de investiţii se deteriorează pe zi ce trece, senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Educaţiei alocarea sumei de 100 mii lei pentru finalizarea lucrărilor  la Grădiniţa de copii din comuna Plugari, judeţul Iaşi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

PMP adună semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin

Redacția

Presedintii si vicepresedintii vor primi cate 425 de lei, iar membrii 255 de lei

Redacția

Sediul Partidului Mișcarea Populară a fost inaugurat. Mesajul conducerii locale:”Pășcănenii care vor schimbarea să ni se alăture”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site