NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Program redus de apă caldă pentru clienții RAGCL branșați la CT 1, CT 8 și CT 11

Conducerea Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă a decis să reducă programul de furnizare a apei calde pentru clienții branșați la Centralele Termice 1, 8 și 11.

Începând de astăzi, 22 mai aceștia vor primi apă caldă doar două zile pe săptămână. Este vorba despre zilele de miercuri, între orele 15.00 și 23.00, și sâmbătă de la orele 06.00 până la 23.00.  Decizia a fost luată deoarece s-au înregistrat consumuri de apă caldă extrem de reduse în raport cu factura pe care RAGCL o achită la E-on Gaz pentru încălzirea apei.

 ”Am făcut măsurători, iar în urma analizelor a rezultat un consum foarte mic. Spre exemplu am avut un consum de 10 mc de apă la CT 1, 12 mc la CT 8 și 5 mc la CT 11”, ne-a declarat Georgeta Sandu, directorul RAGCL Pașcani.

Șefii regiei spun că vor reveni asupra deciziei în condițiile în care consumurile de apă vor crește.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ploi în toată ţară şi temperaturi scăzute în weekend

Redacția

Edilul local asaltat la audienţe de un val de păşcăneni nemulţumiţi că nu pot plăti impozitele din cauza unor amenzi mai vechi

Ema Roman

Încă un contract păgubos de asfaltare străzi semnat de Primăria Pașcani! 8,5 milioane lei pentru 4,3 kilometri de asfalt!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site