NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

S-a dat startul Banchetelor pentru elevii de clasa a XII-a

Emoții din ce în ce mai mari pentru elevii claselor a XII-a, pe măsură ce anul școlar 2012 – 2013 se apropie de sfârșit. Începând cu săptămâna viitoare, vor avea avea loc primele cursuri festive ale elevilor absolvenți ai instituțiilor de învățământ din Pașcani.

 

Primii care deschid seria acestor evenimente sunt elevii de la Liceul Teoretic „Miron Costin”, care își vor sărbători absolvirea ciclului de 4 ani de studii medii în ziua de luni, 27 mai, începând cu orele 15.00.

  

Festivitatea va avea loc în sala mare a Casei de Cultură, acolo unde elevii a 6 clase terminale își vor lua, în mod oficial, „la revedere” unii de la alții și totodată de la diriginții și profesorii lor.

Celebrarea acestui moment foarte important pentru ei va continua ulterior într-un cadru mai puțin formal, cu petrecerea de banchet. Acesta va avea loc joi, 30 mai, începând cu orele 19.00 în sala nouă a Hotelului Central.

Având o capacitate de peste 150 de locuri, această locație selectă își pune la dispoziție serviciile, în cursul săptămânii, pentru sume rezonabile, cuprinse între 60 și 75 lei de elev, sume care includ un meniu complet (aperitiv, friptură, băuturi răcoritoare și o băutură alcoolică).

Alte locații din oraș, precum restaurantul Maestro sau restaurantul Bistro, oferă, de asemenea, astfel de servicii la prețuri competitive, începând de la 50 lei de elev, cu mențiunea că dispun de un număr mai mic de locuri (interior și terasă), între 60 și 130 persoane.

Următorii elevi, continuatori ai seriei de cursuri festive din oraș, sunt cei de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, care vor organiza acest eveniment în ziua de joi, 30 mai, începând cu orele 10.00, la Clubul Copiilor. În privința banchetului, aceștia sunt încă în tratative cu profesorii pentru organizarea unei excursii de o zi, care se vrea a fi un prilej inedit de socializare la sfârșit de ciclu liceal și mai puțin costisitor decât varianta clasică a unei seri la restaurant.  

„Va fi un curs festiv foarte frumos, in care atât elevii, începând cu șefa de promoție, cât și profesorii diriginți vor rosti discursuri emoționante ca la finalul unui drum complet parcurs împreună.”, a declarat Carmen Apostol, directoarea Liceului Teoretic „Miron Costin”. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concurs de pescuit sportiv la Bursuc Deal! Vezi regulamentul de participare!

Ema Roman

Gest deosebit făcut de elevii unei clase de a IV-a la sfârșit de an școlar

Răzvan Grecu

Cheltuieli decontate de Primăria Târgu Frumos pentru școlile care asigură afirmarea imaginii orașului pe plan național

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site