NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul “Miron Costin” a fost gazda a patru cercuri pedagogice

Sfârșit de săptămână plin de evenimente la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani. Unitatea școlară a fost gazda a patru cercuri pedagogice ce s-au desfășurat pe data de 22, respectiv 23 noiembrie. 

„Este vorba despre Cercul pedagocic al educatorilor, al profesorilor din învățământul primar, al profesorilor de informatică și al profesorilor de limbă franceză. La cele patru cercuri au participat peste 200 de profesori care au vizitat școala și au desfășurat activități cu elevii. S-a mai urmărit dezvoltarea competențelor preșcolarilor prin comunicare orală, dezvoltarea competențelor matematice la învățământul primar, a competențelor de comunicare în limba franceză și dezvoltarea competențelor digitale dar și metode alternative de informatică. Deci s-au desfășurat activități cu elevii la clase, lecții demonstrative, referate, aplicații practice dar și programe artistice”, a declarat directorul Liceului Teoretic „Miron Costin”, Carmen Apostol.

Advertisements

La cele patru cercuri au participat profesoriși elevi din școlile și grădinițile din Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău, comunele Ruginoasa, Tătăruși, Stolniceni – Prăjescu, Moțca, Criitești, Miroslovești. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Anisie: Pregătim o OUG pentru învăţământul online şi modificări legale pentru ca școlile să poată decide cum se organizează

Redacția

O clasă de elevi de la Școala Gimnazială „I. Cantacuzino” lansează o carte

Teona Gherasim

Semnalul 4G slab sau inexistent în 12 din cele 43 de localități aflate în scenariul roșu nu permite desfășurarea școlii online din 14 septembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site