NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Damian Săuţă, tânărul care s-a aruncat de pe un bloc din zona gării anul trecut nu consumase alcool sau droguri

Recent, medicii legiști s-au pronunțat în cazul tânărului Damian Săuţă în vârstă de 20 de ani, student la Facultatea de Construcții Civile în Iași, care în urmă cu aproximativ un an de zile s-a aruncat de pe un bloc din zona Pieței din Vale, vis-a-vis de fosta autogară Codreanu.

„Dosarul a fost trimis la Parchet cu propunerea de Neîncepere a Urmăririi Penale (NUP). Rezultatele venite de la Institutul de Medicină Legală (IML) spun că moartea a fost violentă și că s-a datorat insuficienței cardiorespiratorii acute, consecința unui politraumatism; mai multe fracturi și contuzii. La toxicologie a rezultat faptul că nu consumase alcool sau alte substanțe. Dosarul a plecat de aici la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani cu NUP”, a declarat comisar șef al Poliției Municipiului Pașcani, șeful adjunct Tiberiu Dogaru.

Apropiații familiei nu cred că acesta s-ar fi sinucis și consideră că este vorba despre altceva. Amintim faptul că pe data de 14 noiembrie 2011, un tânăr de 20 ani s-a aruncat de pe un bloc din zona Gării din Pașcani. Anchetatorii nu au reușit să stabilească identitatea sinucigașului abia după câteva zile și nici la ora actuală nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la acest gest.

Advertisements
  

În cădere, Damian Săuţă s-a lovit de acoperișul unui garaj după care s-a prăbușit pe ciment. Decesul s-a produs pe loc. Nici acum nu se cunoaște motivul pentru care tânărul a ales să se sinucidă în Pașcani, mai ales că studia la Iași .

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA PAȘCANI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Redacția

Permise de conducere false, depistate la controlul de frontieră

Redacția

Peste 2.000 de locuri la admiterea în școlile MAI

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site