NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Coada formată de oamenii care vor să-şi prezinte omagiile la sicriul Reginei Elizabeth II, redusă la 14 ore de aşteptare

Coada formată de cei care vor să-şi prezinte omagiile la sicriul Reginei Elizabeth II a fost redusă la cel puţin 14 de ore de aşteptare, după ce sâmbătă seară timpul estimat era de 17 ore, transmite News.ro.

Autoritățile britanice prezintă un link către un tracker de pe YouTube, care permite persoanelor care se gândesc să se aşeze la coadă să vadă unde este începutul.

Potrivit ultimelor date, începutul cozii este în Southwark Park.

Publicul mai poate aduce un omagiu suveranei defuncte până luni dimineaţă, la ora 05.30 GMT.

Advertisements
  

Citește și…

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

BMW cuprins de flăcări pe autostrada Timişoara – Lugoj / Din mașină au mai rămas doar fiarele

Redacția

Tone de iaurt Danone retrase din magazine

Redacția

Detalii cutremurătoare de la Oneşti. Au fost trimişi spre moarte fără să fie în fişa postului lor lucratul în apartamente

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site