NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP EcoServ SRL „patinează” în intenția de a deszăpezi! (FOTO)

Operatorul CLP EcoServ SRL, care a primit prin delegare de la Consiliul Local activitatea de deszăpezire, face față cu greu serviciului. Asta după ce într-o postare pe pagina de facebook, de la finele săptămânii trecute, managerul societății spunea că utilejele sunt pregătite.

Din primele informații, se pare că prioritatea celor de la societatea locală a fost aceea de a acționa în zona pantelor și intersecțiilor, iar în suburbii pe traseele mijloacelor de transport în comun. În Boșteni, prima cursă de la orele dimineții pe transportul în comun nu a putut fi efectuată, spre Sodomeni.

Ninge de câteva ore bune, dar primele semne de normalitate au apărut abia în jurul orelor 09.00. Asta după ce Primăria, deși nu este responsabilă de activitate, a scos utilaje prin cartiere pentru a face munca celor de la EcoServ SRL, după cum a afirmat viceprimarul Cristian Rățoi.

Pe rețelele de socializare au apărut și nemulțmiri din partea cetățenilor, care au criticat modul că autoritățile locale nu își fac datoria.   

  
Advertisements

Related posts

Şedinţă extraordinară convocată de consilierii liberali! Sunt patru proiecte pe ordinea de zi

Ema Roman

A.R.S.A.C.I.S. se plânge judecătorilor că ApaVital le ascunde informații de interes public!

Răzvan Grecu

PNL consideră șmecherească dispoziţia primarului Pantazi, care interzice adunările publice în centrul municipiului

Oana Cordoneanu
Încarcă...