RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Claudiu Târziu: Călin Georgescu nu mai poate fi premier din partea AUR

Întrebat dacă mai poate fi Călin Georgescu premier, Claudiu Târziu a precizat că Georgescu nu se mai califică cerinţelor AUR: „Din punctul meu de vedere nu”. De altfel, copreşedintele AUR a precizat că ar da un vot negativ şi dacă în cadrul conducerii formaţiunii s-ar mai ajunge la propunerea lui Georgescu pentru funcţia de preşedinte de onoare. 

Claudiu Târziu a povestit şi cum a avut loc apropierea de Călin Georgescu: „A fost un soi de pact de susţinere  a proiectului AUR. Noi să mergem în campanie cu proiectul domniei sale, dar domnia sa să ne susţină, prin ceea ce poate (…) Nu a vrut să fie membru de partid. Nu ne-a susţinut deloc. Nici după campanie nu ne-a susţinut”, a precizat liderul AUR. 

„Noi ne-am achitat de partea noastră, domnia sa. Domnia sa nu a scos un cuvânt bun despre AUR până când a vrut să dea drumul unui nou proiect politic.(…) Prestaţia publică, afirmaţiile şi lipsa de răspunsuri profesionale, ne-a convins că e bine să retragem (n.r. – susţinerea sa ca posibil premier). Pe mine m-a convin

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Drulă, dispus să preia preşedinţia USR dacă Cioloş demisionează: „A fost destul de şocant acest moment”

Redacția

Sibiul ar putea intra în carantină. Municipiul are o rată de infectare de peste 11 la mie

Redacția

STS: Mii de mii de atacuri malițioase au fost blocate în aceste zile

Redacția
Încarcă...