RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

500.000 de dolari costă un pachet exclusiv pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Serviciile incluse în acest preț

Cei mai bogaţi oameni din lume pot cheltui până la 500.000 de dolari pe pachete “ultra-exclusive” pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, despre care promotorii susţin că includ întâlniri cu sportivii, acces la satul sportivilor şi “şansa de a lua parte la ceremonia de deschidere”, relatează The Guardian citat de news.ro.

GR8 Experience, o agenţie internaţională deţinută în parte de managerul starului din baschet LeBron James şi de managerul de relaţii publice al jucătorului de tenis Rafael Nadal, vinde pachete olimpice despre care spun că includ bilete la 14 evenimente, cum ar fi finala masculină de 100 de metri şi ceremonia de deschidere, pentru 381.600 de dolari.

În plus faţă de aşa-numitele bilete de categoria A, agenţia spune că poate organiza “experienţe pe care nu le poţi cumpăra”, inclusiv întâlniri cu sportivii, tururi ale zonelor cu acces restricţionat, cum ar fi satul sportivilor, acces privat după orele de program la Luvru şi o “cină regală la Palatul Versailles”.

Barnabas Carrega, directorul executiv al GR8 Experience, a declarat pentru The Guardian că firma sa le oferă super-bogaţilor “acces care nu este disponibil publicului, inclusiv timp cu sportivii”. El a refuzat să numească sportivii pe care i-a înscris,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​Japonia: Obiecte neidentificate care au survolat teritoriul nipon sunt probabil baloane spion chineze (minister)

Redacția

​Antifrauda a amendat în noiembrie două mari lanțuri comerciale pentru nerespectarea plafonării adaosului comercial

Redacția

Clotilde Armand pune paie pe foc în relaţia USR-PNL. Atacă în justiţie hotărârea prin care Guvernul Cîţu a alocat bani către primării

Redacția
Încarcă...